Alvás helyett...


Éjszakáim Naplója... alvás helyett szavakat firkálok...A Leporolt aktában, régi blogomból hozok emlékeket... az Agymenésben egyperceseim és versféleségeim kapnak helyet... a Ceruzapróba, grafikáimat mutatja be... a LátványMűvészet, viszont a kortársak munkáit... Hirtelen felindulásból, a dühömet adom ki... és a hétköznapi gondolatok, ahol Crimson Velvet helyett, már Bársony Bíborka Blogol2011. február 16., szerda

Smink vagy maszk?

Kis időre magamra hagytam a blogot... mert megtalált Tüdő Gyuszi. A hétvégén érkezett, jól ágynak döntött és még most is gyötör. Attól tartok kevés lesz a gyógyszeres kezelés...
Ráadásul a tükör sem hízeleg nekem. :(
Most jól jönne egy remek smink... valami hasonló látványos változás... :)
Ez a művészet, már belopta magát a hétköznapokba... és nélkülözhetetlenné tette magát.


15 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Igen, a photoshop csodákra képes.. :))
  Neked pedig jobbulást kívánok!

  VálaszTörlés
 3. A tüdőt nem is szokták sminkelni!
  Gyógyulj mihamarább!

  VálaszTörlés
 4. Meg egy kevés photoshop. Engem is kerülgetett az influenza, az oltás ellenére azért megtalált. Igaz enyhébb lefolyású volt, de az általa okozott, elevenen élő kellemetlenségek miatt, nagyon is át tudom érezni nyűgödet. Akkor is fel a fejjel.

  VálaszTörlés
 5. Joe bácsi!
  Szerintem a smink is szép. Vagy szerinted a photoshopnak köszönhető ez a sok csoda? Nem értek a számítógépes képszerkesztéshez. A grafikában is a "hagyományőrzők" közé tartozom.

  Igyekszem gyógyulni, mert nagyon rossz már így levegő nélkül...
  -
  MJ!
  :D A nevetés gyógyít, így most biztosan hozzá segítettél! :)
  -
  Apa54!
  Örülök, hogy hamar túl lettél rajta. Sajnos nálam kicsit rosszabb a helyzet. Már ötödik napja 39 közüli lázban vagyok a gyógyszerek ellenére. Kedden megyek vissza az orvoshoz. Remélem addig javulok valamit.

  VálaszTörlés
 6. Nézzétek meg a szemek színeit, azon látható a számítógépes manipuláció. Ha csak nem színes kontaktlencsével javítottak a kedvezőbb hatás érdekében. Vagy a fotóapparát volt jobb minőségű.

  A láz az jó dolog, mert akkor folyik a testedben a harc. Az agy károsodik a nagy melegben, ezért én 39 fok felett használok csak lázcsillapítást. Lehet, hogy mazochizmus, de eddig bevált.

  VálaszTörlés
 7. Akármilyen módszerrel készítették, nekem nagyon tetszenek a képek!!!
  u.i: A Tüdő Gyuszi nevű úrral nem lehet játszani.

  VálaszTörlés
 8. Persze a smink is sokat segít, de ez itt szerintem is számítógépes manipuláció. Több helyen felfedezhető a nyoma, ahogy apa54 is rámutatott.

  VálaszTörlés
 9. Azt hiszem elkezdek megtanulni sminkelni,eddig nem tettem,mert a férjem nem szerette,de lehet majd így meggondolja! Jobbulást kívánok minnél előbb gyógyulj meg!!!!

  VálaszTörlés
 10. Örülök, ha sikerült megnevettetnem antibiotikummal sminkelt tüdődet.
  Remélem már meggyógyultál!
  Azért ha nagyon sok olvasód lesz és nézegetik ezt a képsort, akkor bizony nem mostanában szaporodunk megint 10 millió fölé.
  MZ/Tam. jelentkezz! Itt köb. un. MJ/üki. ... Naki?

  VálaszTörlés
 11. Hahó kezdek aggódni,merre vagy? Meggyógyultál?Vigyázz magadra!Szeretettel várunk!!

  VálaszTörlés
 12. Sziasztok!
  Megérkeztem végszóra. :)
  Állítólag meggyógyultam... csak éppen a tüdőm fáj még. :(
  Viszont két hete nem dohányzom. Talán most sikerül végleg felhagynom vele... ;)

  VálaszTörlés
 13. Én drukkolok,hogy sikerüljön leszokni a dohányzásról!!

  VálaszTörlés
 14. Életem egyik legjobb döntése volt, amikor sikerült rábeszélni magamat, a tüdő sminkelés abbahagyására. Az lett volna a legjobb, ha nem is kezdem el. Csak biztatni akarlak, megéri a végeredmény az időszakos kellemetlenséget, ami a nikotin hiánya okoz.

  VálaszTörlés
 15. Ne csábulj el! Én már évek óta nem dohányzok. Az első pár hét a kritikus, utána már nem annyira nehéz. Szorítok neked!!!!!

  VálaszTörlés