Alvás helyett...


Éjszakáim Naplója... alvás helyett szavakat firkálok...



A Leporolt aktában, régi blogomból hozok emlékeket... az Agymenésben egyperceseim és versféleségeim kapnak helyet... a Ceruzapróba, grafikáimat mutatja be... a LátványMűvészet, viszont a kortársak munkáit... Hirtelen felindulásból, a dühömet adom ki... és a hétköznapi gondolatok, ahol Crimson Velvet helyett, már Bársony Bíborka Blogol



2011. január 27., csütörtök

Köszönet a Kedves Blog címért...

Georgina, tudnod kell, hogy soha, de soha nem továbbítok semmilyen körüzenetet vagy játékot. Ezzel mégis kivételt teszek, mert megtisztelőnek találom, hogy gondoltál rám. Örülök, hogy Kedves Blogként teszel látogatást nálam. Köszönöm! :)



Kötelezettségemnek eleget téve leírom a díj továbbadásának szabályait.
-Írj egy bejegyzést,amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet,és másold be ezt az útmutatót.
-Linkeld be annak a személynek a blogját,akitől a díjat kaptad,és hagyj nála egy hozzászólást,hogy elfogadod a díjat,és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
-Ezután gondolkodj el,melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
-Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.
A díjat ezennel Sok szeretettel átadom
és Neked kedves
Bár tudom, hogy mindenki rendelkezik már ezzel a címmel, mégis nekik nyújtanám át ezt a virtuális díjat, hiszen én ezeket a blogokat látogatom szívesen napi rendszerességgel... :)

8 megjegyzés:

  1. Gratulálok neked! Én meg..
    nagyon szépen köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Én is szívből gratulálok, és köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Nézz be hozzám légy oly jó!
    Hagytam számodra valamit!
    És megint tegyél kivételt!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon köszönöm Nektek! :D
    Ígérem, a Tőletek kapott további lehetőséggel is értékelni fogok blogokat... de még nem ismerek annyit, hogy most megtehessem...
    Gondolom nem évül el! ;)
    Addig őrizgetem... és egyszercsak tovább adom őket! :)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Tameri!Nagyon meghatódtam és nagyon köszönöm kedves szavaid!Nagyon szeretem a verseid sokszor a mintha belelátnál a szívembe a lelkembe csak én nem tudom így megfogalmazni és hálás vagyok a sorsnak,hogy rád találtam és te mindezt kifejezed helyettem.Köszönöm!!
    UI: A Gina nagyon tetszik!köszi!

    VálaszTörlés
  6. Egységes válaszom minden Barátomnak.
    Benéztem hozzátok, nagyon köszönöm Nektek ezt a virtuális díjat. Gondban vagyok a tovább küldésével, mert én csak a Ti blogjaitokat olvasom rendszerességgel. Vegyétek úgy, hogy visszaküldtem Nektek, mert tőlem Ti ezt érdemlitek. Amit meg néha napján meglátogatok, azoknak nem akarok semmit sem küldeni, mert velük nem vagyok olyan nexusba, barátságban, mint Veletek. Nekem nagyon lassan megy már minden internetes tevékenység, ezért nem is szándékozom közvetlen baráti körömet bővíteni. Igazság szerint az Apa54 díjat érdemeltek. Valaki elindította ezt a díj akciót, ami önálló életre kelt, mint egy virtuális ölelés. Ti megöleltettek, én visszaölelek Benneteket.

    VálaszTörlés
  7. Ezzel én is épp így vagyok, kedves Apa54! :)
    Szavaidért pedig hálás!!! Ez mindennél többet ért! :)

    Drága Gina! Örülök a véletlen virtuális találkozásnak... és köszönöm a barátságodat! :)

    VálaszTörlés